TopCell AB

 Vi kan isolera ditt hus med den renaste och mest cirkulära isoleringen . En ren naturprodukt 

TopCell NATURA 100 


Vi både tillverkar och installerar lösullsisoleringen i Ert hus eller Er fastighet.

Vår isolering är inte bara den förmodligen lufttätaste isoleringen på marknaden utan även den förmodligen mest ljudabsorberande isoleringen. 

-Man kan riktigt höra att det är TopCell Natura 100 på att huset är så tyst. "Fiskarhedenvillan" 
-En av de mest kända svenska världsartisterna  ville ha den absolut bästa  isoleringen med de  bästa ljudegenskaperna i sin studio och kontaktade ett proffs på uppmätning av akustik från USA som flög över till Sverige med sina mätinstrument och testade en massa olika isoleringstyper och akustikskivor. Valet föll på TopCell NATURA 100 träfiberisolering så nu är vi är riktigt stolta leverantörer till  den BÄSTA isoleringen till studion hos en världsartist. 

Produkten

Råvaran från skogen blir till lösull och isolerskivor i olika tjocklekar och mått. Materialet passar för både nya och gamla hus. Vi utvecklar olika produkter för olika användningsområden i ditt hus. Våra produkter är framtagna med fokus på hållbarhet både för de människor som bygger husen och för dem som skall leva och bo i dessa.
​​​​​​​

Kundvärde

Produkternas egenskaper bidrar till att öka värdet för dig som kund genom att du får en huskonstruktion med hög prestanda avseende energi, andningsförmåga, brandskydd och bullerdämpning. När du arbetar med våra produkter kommer din arbetsmiljö att bli mer trivsam eftersom isoleringen består av ett naturligt material som dessutom är 100% återvinningsbart.